Betrouwbare fysiotherapie en coaching in Zevenbergen

Hoi! Ik ben Evelien van Hulsel en ben 33 jaar. Ik ben moeder van een prachtige dochter van zes en samen wonen wij in Waalwijk.

In 2011 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut op de AVANS Hogeschool te Breda. Ik wist van jongs af aan al dat ik graag iets in de zorg wilde betekenen, waarbij het werken met kinderen mij heel erg aantrok.

Om erachter te komen of kinderfysiotherapie iets voor me was, heb ik in mijn laatste jaar van de fysiotherapie opleiding stage gelopen in een kindertehuis in Nepal voor kinderen met een lichamelijke beperking. Dit was een onvergetelijke ervaring, die ik samen met mijn collega Zippora heb mogen delen. Ik was direct verkocht om me verder te specialiseren als kinderfysiotherapeut.

In 2011 ben ik gestart met mijn Master opleiding Kinderfysiotherapie op AVANS+ te Breda en ben in 2015 afgestudeerd als MSc. kinderfysiotherapeut.

Mijn aandachtspunten binnen de kinderfysiotherapie zijn:

 voorkeurshoudingen bij baby’s
 motorische achterstand
 schrijfproblematiek
 orthopedische klachten

“Ik geniet ervan als ik het zelfvertrouwen bij kinderen zie groeien, wanneer zij op een speelse en uitdagende wijze hun mogelijkheden leren ontdekken. 

~ Graag kijk ik samen met u als ouder, hoe we de juiste ingang kunnen vinden om de motorische ontwikkeling te stimuleren ~”.

Mijn werkdagen zijn op de dinsdag en donderdag.

Tot ziens in de praktijk!

Evelien van Hulsel Kinderfysiotherapeut PMC Zevenbergen
Kinderbekkenfysiotherapie in Zevenbergen en omgeving
Toilettraining Kinderbekkenfysiotherapie Moerdijk